keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Uskomaton ilmaveivi öö siis beibi


- Miko Lapanen, senioripelaaja, miltä nyt tuntuu?
- Aivan uskomaton, häntä ei voi sanoin kuvailla. Pää on ihan tyhjä, tai siis täynnähän se on mutta no niin. Näillä mennään niin kauan kuin kusi sihisee.
- Kenestä Te oikein puhutte? Nikke Kraanlundistako?
- Daisy Fuentesista tietenkin, aivan mieletön cheerleader.
- Missä Te häneen tutuistuitte?
- Me katsottiin aina sen ohjelmaa viimeisellä erätauolla. Vanhoja Amerikan hauskimpia kotivideoita, aivan mielettömiä.
- Jaha koko joukkueko fanittaa Daisya?
- Kyllä kyllä me on kutsuttu Daisy viikoksi Suomeen kun me juhlitaan mestaruutta.
- Onko hän luvannut tulla Suomeen?
- Näin on, tai niin ainakin Jurminen sanoo. Sitä se on hokenut koko ajan. Se on ollut yhteyksissä.
- Vai niin, sekö Jurmisen oli tarkoitus sanoa lavallakin juuri kun mikki meni mystisesti mykäksi.
- Joo joo, Daisy tulee, Daisy tulee, Daisy on maailmanmestari, Daisy on maailmanmestari.
- No onnea koko joukkueelle Daisyn suhteen ja muutenkin!
- Kiitos kiitos, me emme tee mitään vaikka tekee kipeää. Koko viikko leijutaan vaan. Tämä lähtee ihan lapasesta. Daisy Daisy...

Näin jääkiekkoilijoiden fanituksen kulta-aikoina, koska kuitenkin on melkein kesä, mikä vie ajatukset Meren pornoromaanin Jääkiekkoilijan kesän kautta Isoon vaaleeseen, päätin minäkin seurata sankariemme esimerkkiä ja täytyy tunnustaa, että leijonat ovat todella jäljillä. Daisy Fuentes on latinoblondi julkkis, malli, juontaja, säätyttö eli ilmabeibi yms. Hän on syntynyt 1966 Kuubassa, mutta on jo lapsesta asti sulostuttanut ympäristöään jenkeissä. Itse törmäsin Daisyyn kotivideo-ohjelman juontajana (okei en itse ollut se juontaja edes) ja suureksi onnekseni hän on parhaillaankin nähtävillä siinä ominaisuudessa Suomen televisiossa, vaikka nähtävästi hänen ohjelmakautensa, ellei hän ole vastikään uusinut sopimustaan, oli jo niinkin varhain kuin 1998-1999. Tuolloin hän oli todella tyrmäävä ilmestys koko 33-vuotisen hyvinmuodostuneen vartalon ja eloisan kauniiden kasvojen ja ruskeiden sänkykamarisilmien voimin puhumattakaan voimakkaan persoonallisuuden intensiivisestä läsnäolosta. Muuten en oikeastaan tiedä miksi Daisy on niin valloittava esiintyjä. En muista yhtään hänen repliikkiään, vaikka hänen supliikissaan ei ole mitään vikaa, pikemminkin päinvastoin. Daisyn tarvitsee vain hymyillä, nauraa ja tuijottaa paljon sanovasti kameraa sillä aikaa kun säälittävä juontajakolleega säheltää jotain, ehkä tuo hymy ja koko sen takana seisova ja majesteetillisesti mutta kuitenkin maanläheisesti liikehtivä lavauskottava, hieman amatsonimainen mutta mekoissa erittäin edukseen vastustamattomasti verkkokalvoon piirtyvä olemus riittää selitykseksi. Kuvat eivät tee hänelle oikeutta, videot hieman paremmin ehtivät hänen peräänsä. Daisy on kuningatar, cheers.

P.S. Mitä tulee jääkiekkoilijoiden menestykseen niin sen täytyi todellakin olla henkimaailman hommia (tai tuleville kisajärjestäjille tarjottu salaliiton hedelmä), jo senkin takia että puolustus peruutti liikaa, Lassila pelasi niin vähän ja Aaltosta ei pantu samaan ketjuun Pihlströmin vai kuka se duracell blondi olikaan, kanssa. Kahdesta nopeasta tehottomasta tyypistä olisi tullut kaksi tehokasta maalinsylkijää, kun olisi tiukassa paikassa ollut rinnalla joku yhtä nopea, jolle sysätä vastuu. Okei Immonen ja Granlund oli liekeissä ja hyvä niin.

Ei kommentteja: